iTunes bajnok

Az iTunes videó csatorna magas minőségi elvárásokkal rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy milyen videókat lehet rá feltölteni. Mint ismeretes, az iTunes-on keresztül például filmeket lehet vásárolni és bérelni. Csak néhány cég rendelkezik azokkal a minőségi standardekekel, hogy megengedett számára, hogy videókat töltsön fel az iTunes-ra. Mindegyik cég ezek közül a MediaPulse programot használja, amely egy profi project manager program, programozva a különféle kiterjesztésű videók kezelésére, illetve többek között arra, hogy segítségével ellenőrizhető legyen, hogy nem kerülnek fel jogdíjakat sértő tartalmak az iTunes-ra.

Emlékszel, mi van a sufniban?

Az egyik selfstore cég rendelkezik számos kapcsolattal olyan területen, akik szintén raktározással és logisztikával foglalkoznak. Úgy gondolta, jó eséllyel elősegítheti ezeknek a cégeknek a munkáját egy olyan mobilalkalmazás, ami mint applikáció mobilról könnyen kezelhető, és nemcsak ő, de mások is tudják használni.

Sok figyelem, sok lóvé

A legtöbb TV csatorna a különböző műsorok sugárzásának nézettségéből él. A legfontosabb, amit az egyes csatornák szeretnének megszerezni, az a néző lehető legtöbb figyelme, a lehető leghosszabb ideig. A figyelem természetesen a reklám bevételek miatt létfontosságú. A tapasztalatok szerint a műsor szünetekben sugárzott reklám nem tudja eléggé megszerezni a néző folyamatos figyelmét. A mobiltelefon viszont állandóan kéznél van, ezért pl. a népszerű műsorokkal kapcsolatos információk, értesítések egy mobilalkalmazáson keresztül további nézői figyelmet tudnak elérni, így ezeken keresztül is hatékony lehet reklámozni.

Lámpa Hack Projekt

A “The Light Choice” egy webáruház komplexumon keresztül értékesít különféle lámpákat. A webáruház rendszer valamilyen szinten korlátozott lehetőségeket nyújt az üzlet számára. A különféle részek színeinek kiválasztása nem eléggé könnyen kezelhető a felhasználó számára, és nem nyújt lehetőséget arra sem, hogy a bolt tulajdonosa különböző instrukciókat adjon a felhasználó számára. Ráadásul a színek megjelenítését is eléggé kis formátumban oldották meg.

Papír nélkül

A program egy olyan USA-beli cégre lett kifejlesztve, amely biztosítási kockázati felmérésekkel foglalkozik a biztosító megbízásából. Az egyes inspektorok kimennek felmérni a biztosítandó ingatlant a helyszínre, és felmérik az állapotát a biztosító megbízásából, és a biztosító ez alapján köti meg az ügyféllel a biztosítást. A felmérések részleteit és eredményeit eljuttatják a távol levő központba.

Ügyfélvadász

A programozási projekt egy USA-beli könyvelő cégre lett kifejlesztve. A cégnek több száz ügyfele van, és fontos volt számára, hogy az ügyfeleinek érdekében álljon, hogy ajánlják őt. USA-ban szokás az ajánlásokat valamilyen módon jutalmazni. Az volt tehát a helyzet, hogy a könyvelő szerette volna jutalmazni azt, hogy az ügyfelei ajánlják őt, és szerette volna, hogy ez automatikusan nyomon legyen követve. Ezen kívül fontos volt számára, hogy az ügyfél kiválaszthassa milyen ajándékot vagy kisebb jutalmat szeretne, és hogy ezt mielőbb megkapja. Lényeges volt a tájékoztatás és nyomon követés is.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy enter-t a keresés indításához.