20 ÉVES TAPASZTALAT

Egészen fiatalon megismerkedtem a  programozással és ez a szakma, és a benne  rejlő potenciál kezdetektől rabul ejtett.  Nem tagadom az első évek tanulási és  gyakorlat szerzés időszaka volt, mikor a  pihenés és a kikapcsolódás fogalmát csak  hírből ismertem. Az évek során aztán  olyan  tapasztalatokra tettem szert, ami  által nőttön nőtt a szaktudásom, és  számos  kis-és középvállalat, valamint  neves multinacionális cég bizalmát nyertem el.

NEMZETKÖZILEG ELISMERT

Ma a munkám során informatikai problémák megoldásán dolgozom, applikációfejlesztéssel és egyedi szoftverekkel foglalkozom szerte a világon. Csapatommal számos projektet készítettünk kis- és nagyvállalatoknak Dániában, Angliában, Ausztriában, Magyarországon, Svájcban és az USA-ban is. A globális vállalatoknál szerzett tapasztalataim nyomán elmondhatom, hogy nem találkoztam olyan ötlettel vagy megrendeléssel, amire nem tudtam megoldást találni.

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ

Sokszor kapom azt a visszajelzést, hogy ügyfeleim úgy érzik a fejükbe látok, kitalálom a gondolataikat. Arra törekszem, hogy minden munkát – legyen az applikációfejlesztés vagy egyedi szoftver létrehozása – egy átfogó igényfelméréssel kezdem. Nem spórolok a kérdésekkel, és nem sajnálom az időmet arra, hogy megértsem a megrendelőim céljait, és elképzeléseit. Ugyanígy állok hozzá a fejlesztéshez. Ez a sikeres munka garanciája.

A CSAPAT

  • Zoltán
    Zoltán SENIOR SOFTWARE DEVELOPER
  • Réka
    Réka MANAGING DIRECTOR I/T

NÉHÁNYAN, AKIKNEK EDDIG KÓDOLTUNK

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search