Egyedi szoftverfejlesztés

egyedi-programozas-01

Jelenlegi szoftvereiddel döcögős a munkamenet? 

Egyedi szoftverfejlesztésre akkor lehet szükség, ha egy cég profilja és működése egyedi, az átlagostól eltérő. A munkafolyamatok támogatása ilyenkor értelemszerűen ugyancsak egyedi megközelítésmódot kíván. Ez egy, már meglévő rendszer átszabása vagy egy teljesen új rendszer bevezetése révén is megvalósulhat attól függően, hogy az adott cég, azaz a te számodra melyik az ideális megoldás.

Hogyan dolgozunk ?

Nagyon fontosnak tartjuk leszögezni, hogy nem hiszünk a kész válaszokban. Ezért előbb kérdezünk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mi magunk is átlássuk azokat folyamatokat, amelyeket egyedi szoftvereink révén automatizálni szeretnél. Szeretnénk látni magunk előtt azokat a célokat, melyeket egy új szoftver bevezetésével kívánsz elérni. Így garantáljuk, hogy a tökéletes megoldást találjuk meg a problémádra. És tökéletesen is kivitelezzük azt.

Igényfelmérés

Feltérképezzük egyedi igényeidet, tisztázzuk a felmerülő kérdéseket. Ügyfeleink sikere valóban fontos a számunkra. Törekszünk arra, hogy minél rövidebb idő alatt, hatékonyan elérjük azt, amit célul tűztél ki. Ezért igyekszünk a lehető legalaposabban és körültekintően eljárni.

Egyedi szoftverfejlesztési munkáinkból néhány

  • Osztrák cég teljes ügyviteli rendszere, böngészőbe integrált kártyaolvasóval, és nyomtatóval
  • BOSCH cégnél egyedi programozás, hogy az SAP rendszerből az adatokat speciális úton ki tudja nyerni.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search