Programozási kihívás

Az egyik selfstore cég rendelkezik számos kapcsolattal olyan területen, akik szintén raktározással és logisztikával foglalkoznak. Úgy gondolta, jó eséllyel elősegítheti ezeknek a cégeknek a munkáját egy olyan mobilalkalmazás, ami mint applikáció mobilról könnyen kezelhető, és nemcsak ő, de mások is tudják használni.

Így tulajdonképpen egy valós igényt tud az applikáció kiszolgálni, hiszen ezek a cégek is jelentős telefonos forgalmat bonyolítanak le, és szükség van itt is a hatékonyság növelésére. Mivel USA-ban eléggé elterjedt az az igény hogy akár magánszemélyként is lehetőség nyíljon tárgyak elhelyezésére, vagy akár arra hogy valaki nyilvántarthassa, hogy különböző helyeken milyen tárgyai vannak, ezért egy mobilon futó alkalmazás elő tudja ezt segíteni.

A megoldás

Egy olyan mobilalkalmazás elkészítése, ami lehetőséget nyújt a hely kiválasztására, a felhasználó számára (pl.: szoba, garázs, kamra stb.), és itt elhelyezheti a dolgait (könyvek, papírok, bútorok stb.) A mobil alkalmazás segít a felhasználónak, hogy mindig kéznél legyenek az információk, hogy mit hol talál.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search