Programozási kihívás

Például az iTunes videó csatorna magas minőségi elvárásokkal rendelkezik azzal kapcsolatban, hogy milyen videókat lehet rá feltölteni. Mint ismeretes, az iTunes-on keresztül például filmeket lehet vásárolni és kölcsönözni. Azonban csupán néhány cég rendelkezik azokkal a minőségi standardekekel hogy engedélyezett számára közvetlenül videókat tölteni az iTunes-ra. A legtöbb ezek közül a MediaPulse nevű programot használja, amely egy profi média projekt manager program, felkészítve a különféle média anyagok teljes feldolgozási folyamatának végig vitelére, többek között arra, hogy ellenőrizhető legyen, hogy nem kerülnek fel jogokat sértő tartalmak.

Maga a program egy rendkívül kiterjedt felépítésű igen drága, és ennek használatáért nemcsak évente, de felhasználónként is kell jogdíjat fizetni. Így a megbízónak magas költséget jelent a program folyamatos használata éves szinten is. Így a megoldandó dolog az volt, hogy a cég hogyan takaríthat meg költségeket egy esetleges külső program alkalmazásával.

A megoldás

Egy olyan külső program, amin keresztül el lehet érni a fenti alkalmazás minden funkcióját. Rendelkezik egy API (application programming interface), amely használatával az összes dolog, amit a fő program tud elérhető kívülről. Nem kell közvetlenül a programot használni, így több felhasználó tudja az általunk készített megoldáson keresztül használni a fő programot, és a költségek a több felhasználó esetén sem sokszorozódnak. Ezzel a cég komoly összegeket takarít meg éves szinten.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search