Programozási kihívás

A “The Light Choice” egy webáruház komplexumon keresztül értékesít különféle lámpákat. A webáruház rendszer valamilyen szinten korlátozott lehetőségeket nyújt az üzlet számára. A különféle részek színeinek kiválasztása nem eléggé könnyen kezelhető a felhasználó számára, és nem nyújt lehetőséget arra sem, hogy a bolt tulajdonosa különböző instrukciókat adjon a felhasználó számára. Ráadásul a színek megjelenítését is eléggé kis formátumban oldották meg.

A webáruház rendszer azonban egy komplett egész volt, és biztonsági okokból is korlátozta a bolt tulajdonosok módosítási lehetőségeit. Így szükség volt egy egyedi kialakításra, ami megfelelt a bolt tulajdonos igényeinek, megkönnyíti a felhasználó dolgát.

A megoldás

Egy olyan egyedi fejlesztés a komplett rendszerhez, ami áttekinthetőbbé és jobban felhasználó baráttá tesz a felületet. A lámpa egyes részeihez kiválasztható színek így jóval áttekinthetőbbek nagyobb a megjelenítés, valamint magyarázatok vannak hozzáfűzve a felhasználó számára. A rendszer maga csak kisebb módosításokat enged meg így egy kliens oldali JavaScript létrehozásával kellett megoldani, hogy a felhasználó a módosított megjelenítést lássa, annak ellenére, hogy a webáruház komplexum a bolt tulajdonos felületén ezt nem tette lehetővé.

Így az egyedi megjelenítés és funkciók segítik a bolt tulajdonost az eladásban, a vevőt a megfelelő termék kiválasztásában, ill. megvásárlásában.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search