Programozási kihívás

A program egy olyan USA-beli cégre lett kifejlesztve, amely biztosítási kockázati felmérésekkel foglalkozik a biztosító megbízásából. Az egyes inspektorok kimennek felmérni a biztosítandó ingatlant a helyszínre, és felmérik az állapotát a biztosító megbízásából, és a biztosító ez alapján köti meg az ügyféllel a biztosítást. A felmérések részleteit és eredményeit eljuttatják a távol levő központba.

A probléma az volt, hogy a központ Tampában van, és sok esetben a biztosítási kockázatot felmérő személy az állapot felmérést több órás távolságra végezte. A felmérést egy papíron jelenítették meg és postán küldték el. A folyamat nagyon lassú volt, és sok esetben a nem megfelelően kitöltött papírok korrigálása még tovább lassított ezen.

A megoldás

Egy olyan online automatizált rendszer kifejlesztése, amely segítségével az inspektor a felmérés elkészülte után azonnal el tudja küldeni a kockázati felmérést a központba. Ha a manager valami hiányosságot tapasztal az azonnali alapon kezelhető, és korrigálható. A felmérésekhez lehet csatolni további file-okat is PDF-ben, és a véglegesített felmérés így a lehető leggyorsabb időn belül el tud jutni az ügyfélhez, felgyorsítva ezzel a biztosítási folyamatot, és korszerűsítve a munkát.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search