Programozási kihívás

A legtöbb TV csatorna a különböző műsorok sugárzásának nézettségéből él. A legfontosabb, amit az egyes csatornák szeretnének megszerezni, az a néző lehető legtöbb figyelme, a lehető leghosszabb ideig. A figyelem természetesen a reklám bevételek miatt létfontosságú. A tapasztalatok szerint a műsor szünetekben sugárzott reklám nem tudja eléggé megszerezni a néző folyamatos figyelmét.

A mobiltelefon viszont állandóan kéznél van, ezért pl a népszerű műsorokkal kapcsolatos információk, értesítések egy mobilalkalmazáson keresztül további nézői figyelmet tudnak elérni, így ezeken keresztül is hatékony lehet reklámozni.

A megoldás

Egy olyan mobilalkalmazás program készítése, amely tartalmaz népszerű műsorokat. Maga a mobilalkalmazás használható többféle műsor betöltésére. A mobilalkalmazáson keresztül a néző folyamatos értesítéseket kap a műsorral, a szereplőkkel kapcsolatban – és mivel az adott műsor érdekli, hiszen a mobilalkalmazást ezért töltötte le – a néző így megnézi az információt, és persze az ezzel kapcsolatos reklámokat.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search