Programozási kihívás

A programozási projekt egy USA-beli könyvelő cégre lett kifejlesztve. A cégnek több száz ügyfele van, és fontos volt számára, hogy az ügyfeleinek érdekében álljon, hogy ajánlják őt. USA-ban szokás az ajánlásokat valamilyen módon jutalmazni.

Az volt tehát a helyzet, hogy a könyvelő szerette volna jutalmazni azt, hogy az ügyfelei ajánlják őt, és szerette volna, hogy ez automatikusan nyomon legyen követve. Ezen kívül fontos volt számára, hogy az ügyfél kiválaszthassa milyen ajándékot vagy kisebb jutalmat szeretne, és hogy ezt mielőbb megkapja. Lényeges volt a tájékoztatás és nyomon követés is.

A megoldás

Az ügyfél számára ki lett fejlesztve ez online űrlap, amelyen küldhet ajánlásokat. Nyilván volt tartva a név, és hogy ki kit ajánlott. Erről a könyvelő írásban és SMS-ben is értesül, így tudja, hogy melyik ügyfele ajánlott potenciálisan új ügyfelet. Ez részben arra volt jó, hogy lássa azt, hogy ajánlották, részben pedig arra, hogyha a lehetséges ügyfél jelentkezett, akkor egyből tudja, honnan és milyen módon jutott el hozzá. Ezzel párhuzamosan vissza tudja igazolni, hogy eljutott hozzá az ajánlott személy. Az ügyfél, aki ajánlotta őt, kap egy értesítést hogy jelentkezett az általa ajánlott személy, a könyvelő pedig visszaigazolja ezt. Az ügyfél ki tudja választani, hogy milyen ajándékot szeretne, a könyvelő pedig el tudja neki küldeni.

A könyvelő így meg tudta oldani azt a problémáját, hogy az ajánlásokat nyomon tudja követni, és tényleg tudja ösztönözni – mindezt egy automatikus professzionális rendszer segítségével.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search