EGYEDI PROGRAMOK
FEJLESZTÉSE

Pontosan ahogy szeretnéd

CRM RENDSZEREK
FEJLESZTÉSE

Cégére szabott funkciókkal

MOBIL ALKALMAZÁSOK
FEJLESZTÉSE

iPhone-ra és Androidra

PROGRAMOZÁSI MEGOLDÁSOK AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN

crm

Egyedi szoftverfejlesztés

Az általunk fejlesztett egyedi szoftverek bizonyítottan 60%-kal megnövelik vállalkozásod hatékonyságát, és ezáltal az eladásokat. Akár három alkalmazott munkáját is kiváltja. Időt és pénzt is spórolnak, hiszen automatizálják a cégen belüli folyamatokat. A Te igényeidre szabva!

bővebben

torteli_cover

CRM rendszerek programozása

A köztudatban a CRM rendszerek programozása “ügyviteli rendszerek programozása” néven ismert. Ezek olyan ügyviteli rendszerek, amelyek arra használatosak, hogy az ügyfeleik adatait olyan módon szervezzék meg, hogy a legkevesebb idő- és energia ráfordítással a maximális adat mennyiséget tudják kinyerni belőle, és így időt és energiát spórolni.

bővebben

MI AZ AMIT GARANTÁLUNK

Mobil alkalmazások fejlesztése

Közvetlenül elérheted az ügyfeleidet. Ma az emberek a digitális térben töltött idejük 86%-át töltik applikációk használatával. Tartsd a lépést, és szolgáltatásaid színvonalát emeld mobil applikációval, és találd meg a potenciális vásárlóidat. Te elképzeled, és mi megvalósítjuk!

bővebben

Hogyan dolgozunk, programozunk?

GYORSASÁG, A PONTOSSÁG ÉS A KREATIVITÁS
Számunkra legfontosabb, hogy a célodat a lehető leghatékonyabb módon érd el. A határidők betartása, a gyors reakcióidő alapvető és kiemelt értékeink közé tartozik. Ezt egészíti ki az, hogy egyedi szoftvereink sosem futószalagon készülnek, hanem a megrendelő igényeinek megfelelően törekszünk a kreatív és praktikus megoldásokra.

EGYEDI FEJLESZTÉSEKKEL DOLGOZUNK A SIKEREIDEN!
Szolgáltatásunkkal célunk a Te sikered célja. Egyedi szoftvereink és mobilapplikációink által korszerűsítheted vállalkozásod folyamatait. Arra törekszünk, hogy kollegáid és az ügyfeleid egyaránt elégedettek legyenek, és jó minőségű szoftverekkel találkozhassanak.

VELÜNK PIACI ELŐNYHÖZ JUTHATSZ!
Részletes igényfelmérésünk által szolgáltatásunk időt és energiát spórol majd meg Neked! Modern szoftvereinkkel megnőnek az eladásaid, és még jobb megítélésnek fog örvendeni a szolgáltatásod – hiszen mindenki számára kényelmesebb és szerethető megoldásokat hoz. Erre törekszünk a munkánk során.

Az érthetőségen a hangsúly

TISZTA KOMMUNIKÁCIÓ – Az érthetőségen van a hangsúly

A programozók szakemberek, és nem tanárok. Ahhoz értenek, hogy hogyan programozzanak, de sok esetben nem foglalkoznak azzal, hogy megértessék magukat az ügyfeleikkel.

Einstein azonban azt mondja: „Amit nem tudsz egyszerűen elmagyarázni, azt nem is érted igazán”.

Sokszor kapom azt a visszajelzést, hogy ügyfeleim úgy érzik a fejükbe látok, kitalálom a gondolataikat. Arra törekszem, hogy minden munkát – legyen az applikációfejlesztés vagy egyedi szoftver létrehozása – egy átfogó igényfelméréssel kezdem.

Nem spórolok a kérdésekkel, és nem sajnálom az időmet arra, hogy megértsem a megrendelőim céljait, és elképzeléseit.

A Te nyelvedet beszéljük! Csapatommal ugyanígy állunk hozzá a fejlesztéshez. Ez a sikeres munka garanciája.

Korrekt árak, utókövetési garancia

Mi az amit elkerülhetsz, ha velünk dolgozol?

 • Az igénytelen, és futószalagon dolgozó programozó típust.
 • Az időhúzást, és a felesleges köröket.
 • A mellébeszélést.
 • A pontatlan megoldásokat.
 • A sémák szerinti gondolkodást.

Mi az amit garantálunk?

 • A tervezési szakasz során elkészítjük a pontos fejlesztési ütemtervet, előkészítjük a fejlesztői csapatot, pontos követelményspecifikációt készítünk.
 • Gyors, pontos és kreatív megoldásokat a felmerülő problémáidra és igényeidre.
 • A legmodernebb egyedi szoftver fejlesztéseket, korszerű mobil applikációkat, online kommunikációs megoldásokat.
 • Korrekt árakat, utókövetési garanciát.

Nálunk az árképzés a projekt nagysága szerint alakul.

Hosszú távú együttműködés esetén jelentős kedvezményekre számíthatsz!

Köszönjük, hogy érdeklődtél a szolgáltatásaink iránt! Felmerülő kérdéseiddel fordulj hozzánk bizalommal!

Rólunk mondták

 • Honlapkészítéssel foglalkozó cégként többször belefutottunk olyan feladatba, ami már jóval komplexebb volt, mint pusztán egy sima üzleti honlap. Zolit régről ismerem, és tudom, hogy nem nyugszik, míg nem látja át a teljes feladatot, és nem ad hatékony megoldást. Ő valóban "szétszedi" a problémát, és együtt gondolkodott velünk. Mivel sokkal gyorsabban megértette mit kell tenni, mint más fejlesztő valójában olcsóbb volt, és gyorsabb. Szívesen ajánlom bármilyen programozási feladatra.

  Barsi Zsóka
  Barsi Zsóka Cégtulajdonos
 • Zoli alapos felmérés után minden alkalommal remek megoldással állt elő. Hatékonyságát főleg annak tudhatom be, hogy tényleg megszerzett minden adatot már a munka felmérése során, hogy teljesen átlássa a problémát, és a legoptimálisabb személyre szabott programot írja meg. Ez megkímélte cégünket azoktól a “meglepetésektől” amik a munka átadásakor szoktak kiderülni. Segítségével olyan munkákat is el tudunk vállalni, amiktől korábban ódzkodtunk, és remek erőforrás cégünk számára. Szívesen ajánlom más weboldalkészítő cégek számára is.

  Patrícia Németh
  Patrícia Németh Cégtulajdonos

Mi történik a megrendelés után?

 • Információ átadás

  Megismerjük, és megértjük hogyan működsz, és mit szeretnél megoldani. Megtaláljuk azt a fő terület, amit automatizálással hatékonyabbá lehet tenni.

 • Terv kidolgozása

  Kidolgozzuk, hogy hogyan és milyen módon lehetne megvalósítani egy egyedileg készült programmal a problémád, és részletes megoldást javaslunk.

 • Program terv start

  Tisztázzuk a kérdéseid, és véglegesítjük, a megállapodásunk hogyan valósítjuk meg a programot, mi a határidő és a költség. Ha ez rendben van, akkor a projekt elindul.

 • Programozás

  Elkészítjük a személyre szabott programot. A programozás során folyamatosan a tervek szerint haladunk és teszteljük a működést veled együtt.

 • Program átadása

  Átadjuk a kész programot végső tesztelésre, és elvégezzük a program átadásához szükséges feladatot, és működésbe hozzuk a programot.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search