MOBIL APPLIKÁCIÓ
AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT!

Vállalkozásoknak és vállalatoknak fejlesztünk mobil alkalmazásokat 100%-ig az elvárások szerint!

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Szolgáltatásaink

Mobil alkalamazások – BAK

Egyedi szoftverfejlesztés

Ez tulajdonképpen egyedi szoftver fejlesztés, ami azt jelenti hogy a szoftverből csakis egy készül megrendelésre. Az egyedi programozás teljes mértékben a megrendelő igényeire van szabva, és aszerint van kialakítva, hogy egy adott cég, vagy egy bizonyos projekt optimálisan kialakított munkafolyamatát szolgálja. Programozóink bármilyen programozói kihívásra felkészültek.

Mobil alkalamazások – BAK

CRM rendszerek programozása

A köztudatban a CRM rendszerek programozása “ügyviteli rendszerek programozása” néven ismert. Ezek olyan ügyviteli rendszerek, amelyek arra használatosak, hogy az ügyfeleik adatait olyan módon szervezzék meg, hogy a legkevesebb idő- és energia ráfordítással a maximális adat mennyiséget tudják kinyerni belőle, és így időt és energiát spórolni.

Mobil alkalamazások – BAK

Mobil alkalmazások fejlesztése

A mobil alkalmazások olyan programok, amelyek közül némelyik szórakoztatással foglalkozik (pl. játékok) míg más mobil alkalmazások egyszerű, fontos és hasznos segítséget nyújtanak (mint a navigációs program). Mivel a telefon felülete kicsi, így nem alkalmas arra hogy nagyon komoly dolgot csináljunk, viszont ez nem zárja ki azt hogy nagyon fontos dolgot csináljunk.

Érthető kommunikáció

20 éves tapasztalat

Nemzetközi elismertség

Professzionális fejlesztőcsapat

Folyamatos törődés

Barátságos hozzáállás

NÁLUNK MEGÉRTÉST KAP

Egy jó applikáció fejlesztő megértést és hatékony segítséget nyújt a cég számára. Az általa létrehozott mobil app megkönnyíti és felgyorsítja a cégen belüli folyamatokat azáltal, hogy pontosan a szükséges és elvárt eredményt nyújtja. Ezáltal időt és energiát spórol meg a vállalkozásnak.

Az interneten rengeteg olyan applikáció fejlesztő van, aki tapasztalatlan, nem tudja pontosan átlátni a vállalat folyamatait, így az elkészült alkalmazás nem működik, a fejlesztő pedig több munkát és költséget ad a cég számára, a befektetett és így elpazarolt időről pedig ne is beszéljünk. A mi szakértői gárdánk mellett ez nem történhet meg.

Mitől tart jobban egy mobil applikációval kapcsolatban: hogy folyamatosan lefagyaszt minden mást a telefonon vagy hogy egyáltalán nem azt fogja csinálni, amire tényleg szükség lenne?

MIÉRT ÉRI MEG?

A vállalkozások többsége úgy gondolja, hogy az alkalmazások fejlesztése és használata drága és macerás, azonban a többszörösét fizetik ki a megnövekedett költségek miatt vagy veszítik el a kevésbé hatékony termelésnek köszönhetően.

Mi segítünk! Az Ön által felvázolt ideális működéshez megtaláljuk azokat a funkciókat, melyek elengedhetetlenek lesznek az alkalmazás számára a megfelelő működéshez bármely okostelefon eszközön

Mi segítünk!

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

 • Folyamatos és gyakori kommunikációnkkal egyedüliek vagyunk a piacon
 • Nálunk csak VIP ügyfelek vannak
 • Valóban gondoskodunk az ügyfélről és számunkra a probléma okának tényleges megtalálása és megoldása a cél
 • Ügyfeleink folyamatos tájékoztatást kapnak és akár napi kapcsolattal is tudunk szolgálni
 •  iOS és Android alkalmazások fejlesztését is vállaljuk

Szeretne olyan applikációkat, amelyek egyszerűsítik a folyamatokat vagy marad a lassú és bosszúságot okozó programoknál?

Rólunk mondták

 • Honlapkészítéssel foglalkozó cégként többször belefutottunk olyan feladatba, ami már jóval komplexebb volt, mint pusztán egy sima üzleti honlap. Zolit régről ismerem, és tudom, hogy nem nyugszik, míg nem látja át a teljes feladatot, és nem ad hatékony megoldást. Ő valóban "szétszedi" a problémát, és együtt gondolkodott velünk. Mivel sokkal gyorsabban megértette mit kell tenni, mint más fejlesztő valójában olcsóbb volt, és gyorsabb. Szívesen ajánlom bármilyen programozási feladatra.

  Barsi Zsóka
  Barsi Zsóka Cégtulajdonos
 • Zoli alapos felmérés után minden alkalommal remek megoldással állt elő. Hatékonyságát főleg annak tudhatom be, hogy tényleg megszerzett minden adatot már a munka felmérése során, hogy teljesen átlássa a problémát, és a legoptimálisabb személyre szabott programot írja meg. Ez megkímélte cégünket azoktól a “meglepetésektől” amik a munka átadásakor szoktak kiderülni. Segítségével olyan munkákat is el tudunk vállalni, amiktől korábban ódzkodtunk, és remek erőforrás cégünk számára. Szívesen ajánlom más weboldalkészítő cégek számára is.

  Patrícia Németh
  Patrícia Németh Cégtulajdonos

Fejlesztés menete a projektjeink során

 • Információ átadás

  Megismerjük és megértjük hogyan működsz, és mit szeretnél megoldani. Megtaláljuk azt a fő terület amit automatizálással hatékonyabbá lehet tenni.

 • Terv kidolgozása

  Kidolgozzuk, hogy hogyan és milyen módon lehetne megvalósítani egy egyedileg készült programmal a problémád, és részletes megoldást javaslunk.

 • Program terv start

  Tisztázzuk a kérdéseid, és véglegesítjük a megállapodásunk hogyan valósítjuk meg a programot, mi a határidő és a költség. Ha ez rendben van, akkor a projekt elindul.

 • Programozás

  Elkészítjük a személyre szabott programot. A programozás során folyamatosan a tervek szerint haladunk és teszteljük a működést veled együtt.

 • Program átadása

  Átadjuk a kész programot végső tesztelésre, és elvégezzük a program átadásához szükséges feladatot, és működésbe hozzuk a programot.

Kérd személyre szabott árajánlatunkat!

Start typing and press Enter to search